Currently set to Index
Currently set to Follow

Ce este un ChatBot?

ChatBot-ul este o aplicație software care este programată să trimită mesaje utilizatorilor într-o interfață de comunicare, precum o fereastră de mesagerie de tip chat.

Acționează și interacționează cu vizitatorii unui site la fel cum ar face-o agenții dintr-un Call Center, doar că este digital și face totul singur.

Un ChatBot poate finaliza cu succes o serie de sarcini pe care un vizitator i le-ar putea cere, indiferent dacă este vorba de a-l direcționa către produsul care îl interesează, de a îi lua datele de contact pentru a fi sunat ulterior de echipa de vânzări sau de a-l ajuta să facă o rezervare.

Nu există nicio limită în ce poți cere și ce poți obține de la un ChatBot, indiferent despre ce fel de solicitări diferite este vorba.

În final, un ChatBot poate acționa ca un agent digital pe site-ul tău, interacționând cu toți vizitatorii (indiferent de volumul total al acestora într-o perioadă de timp sau de numărul simultan,  la un anumit moment) și lucrând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și 52 săptămâni pe an. Un ChatBot nu se oprește niciodată.

Nu ezita să ne contactezi pentru o Consultație Gratuită prin care te putem ajuta să înțelegi mai bine cum te poate ajuta un ChatBot să crești numărul de conversii sau să înțelegi mai bine ce contează mai mult pentru vizitatorii site-ului tău.

Angajați-vă un RoboChat

care să fie alături de clienții dvs. 24/7

Vă veți atinge obiectivele de marketing și vânzări lucrând cu un Robot, nu ca un robot.