Currently set to Index
Currently set to Follow

RoboChat vă amplifică afacerea online

Fără risipă de timp, energie și bani

Reduce costurile de promovare

Prin prezența pe site, RoboChat vă reduce costurile de trafic, convertind semnificativ mai bine.

Fiecare leu cheltuit din bugetul de publicitate sau SEO vă va aduce o rentabilitate semnificativ mai mare a cheltuielilor publicitare (ROAS).

Companii care folosesc chatboții raportează deja valori ale ROAS (Return On Ad Spend) de peste 800% (conform studiu Gartner).

Un departament automatizat

Robochat oferă răspunsuri instant la întrebările esențiale ale clienților, 24/7, 365 de zile pe an, reducând cheltuielile cu personalul din departamentele de suport.

Practic, veți avea un întreg departament de „customer support” care va lucra pentru dvs., oferindu-le vizitatorilor și clienților un serviciu memorabil.

Fără cheltuieli suplimentare

RoboChat este soluția optimă, extrem de puternică, pe care o puteți folosi pentru a comunica cu clienții dvs. Nu este necesar să cunoașteți programare.

Echipa noastră de ingineri va dezvolta, programa, testa și lansa RoboChat-ul:
● Dvs. NU TREBUIE să știți nimic despre programare sau webdesign
● Dvs. NU TREBUIE să angajați niciun programator sau agent de call center

Performanță la superlativ

Depășește performanța oricărui formular, popup, pagină de contact sau agent de call center.

Preia cu usurință informații cheie precum numele, adresa de email și telefonul vizitatorilor site-ului, prin intermediul comunicării inteligente.

Studiile au evidențiat o implicare de 35-40%, chiar și în cazul unui public mai puțin implicat (ex: first-time visitors), pentru că vizitatorii se bucură de o mai bună experiență de navigare atunci când li se oferă asistență și răspunsuri instant la întrebăr